ОСТАННІ НОВИНИ

У Садового всі статки та ЗМІ оформлено на дружину

|

Мер Львова Андрій Садовий задекларував зарплату, знак «Самопомочі», кредит та витрати на вивчення англійської мови. Відповідний документ було оприлюднено на сайті НАЗК.

539

Як вказано у декларації, Садовий отримав за 2015 рік 107,3 тисяч гривень зарплати. До того ж він оформив позику на 80,5 тисяч гривень у “Приватбанку” та сплатив за дві тижневі поїздки до Лондона для вивчення англійської мови 90 тисяч гривень. Також львівський мер вказав, що має право на знак “Самопомочі”, набуте ще у 2006 році.

Водночас усією нерухомістю родини володіє дружина Садового. Зокрема, на Катерину Кіт-Садову записані земельна ділянка площею 702 м2, житловий будинок площею 660,4 м2, а також мінівен Mersedes Benz Viano 2012 року випуску, вартістю у понад півмільйона гривень.

Також у руках дружини львівського мера ряд ЗМІ, серед яких телерадіокомпанія «Люкс», «Телеканал 24» та інформаційна агенція «Zaxid.net», та 49% ТОВ «Королівський двір» (кафе у Львові).

Щодо доходів Садова вказала, що отримала понад 750 тис. грн зарплати у ПрАТ “Телерадіокомпанія Люкс” (холдинг, який об’єднує усі її медіактиви), майже 16 тисяч гривень допомоги з догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, понад 45 тисяч гривень на рахунку у “Приватбанку” і 15 тисяч доларів готівкою. Також вона задекларувала кредит у “Приватбанку” на суму 114,299 тисяч гривень та 1 млн гривень за безпроцентною позикою від «Телерадіокомпанія Люкс».

ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *