ОСТАННІ НОВИНИ

Викрито мережу борделів у Львові

|

Поліція викрила будинки розпусти, які були завуальовані під стриптиз-клуби та працювали у Львові та Харкові. Під час проведення санкціонованих обшуків виявлено та затримано більше 110 молодих дівчат, переважна більшість з яких надавали сексуальні послуги за грошову винагороду. Про це сьогодні, 29 жовтня, повідомив перший заступник Голови Національної поліції України – начальник кримінальної поліції Вадим Троян.

531

За даними поліції, до проведення операції були залучені оперативники Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Нацполіції та його територіальні підрозділи у Львівській, Київській, Харківській областях та місті Києві, слідче управління та прокуратура Львівської області.

У ході реалізації одночасно проведено 11 обшуків у Львові та Харкові. Вилучено кошти на суму близько 200 тисяч гривень, мобільні телефони та сім-карти, рекламна продукція, «чорна бухгалтерія» (записи щодо клієнтів та кількості отриманих коштів).

Правоохоронці встановили директорів, адміністраторів, касирів, а також обслуговуючий персонал будинків розпусти.

Зокрема, для налагодження ефективної роботи борделів, організатори переобладнали частину приміщень клубів під кімнати для надання інтимних послуг.

У клубах діяла окрема власна валюта, яка в еквіваленті дорівнювала гривні. Вартість сексуальних послуг приблизно складала від тисячі до 3,5 тисяч гривень за годину. 40% цієї суми залишалося у повії.

Клієнтами виявлених борделів були переважно іноземці, серед них – велика кількість студентів вищих навчальних закладів.

На даний час проводяться подальші слідчі (розшукові) дії за фактами сутенерства та втягнення осіб в заняття проституцією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *