ОСТАННІ НОВИНИ

«Переможець» СМС-розіграшу втратив 24 тисячі гривень

|

На Львівщині чоловік перерахував шахраям 24 тисячі гривень. Ці кошти чоловік «сплатив» щоб отримати автомобіль, який він «виграв» під час конкурсу-розіграшу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Національної поліції Львівщини.

530

У Пустомитівський відділ поліції за допомогою звернувся 36-річний мешканець одного з сіл району. Чоловік повідомив, що на його телефон надійшло смс-повідомлення, у якому було зазначено, що номер його мобільного брав участь у конкурсі-розіграші, переміг, а він, як власник цього номера, виграв автомобіль.

«Переможець» зателефонував на вказаний у смс номер – невідомий чоловік привітав його з перемогою та повідомив, що забрати автомобіль він може лише сплативши один відсоток від вартості автомобіля – 24 тисячі гривень.

Після того як потерпілий через платіжний термінал перерахував кошти на вказаний шахраєм рахунок, а автомобіль так і не отримав, він звернувся за допомогою до поліції. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею про шахрайство.

Правоохоронці вкотре застерігають мешканців – не беріть участь у сумнівних «розіграшах» та ні в якому разі не перераховуйте кошти на рахунки, вказані невідомими людьми. Завжди ретельно перевіряйте інформацію, яку отримуєте від незнайомців, а у випадку, якщо відчуваєте підозру, що Вас намагаються обдурити шахраї, звертайтесь по допомогу до правоохоронців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *