ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині троє п'яних хуліганів побили чоловіка

|

На Львівщині правоохоронці викрили трьох зловмисників, котрі без причини побили чоловіка. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

736998

Поліцейські встановили особи хуліганів – ними виявились троє мешканців одного з сіл Сколівського району, котрі у той день приїхали у райцентр. Двоє з них – раніше судимі.

Злочин стався 6 жовтня близько 18.00 у місті Сколе.

Як встановили правоохоронці, троє нетверезих чоловіків біля магазину поводили себе зухвало, порушували громадський порядок та нецензурно лаялись. Коли до магазину підійшов незнайомий чоловік, хулігани без причини спровокували з ним сварку та побили його, після чого втекли з місця події. Побитий чоловік звернувся по медичну допомогу та повідомив про подію правоохоронців.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за статтею хуліганство. Під час досудового розслідування поліцейські встановили особи хуліганів – ними виявились троє мешканців одного з сіл Сколівського району, котрі у той день приїхали у райцентр. Двоє з них – раніше судимі.

Зловмисникам загрожує покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Фото: vikka.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *