ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині під час сімейної бійки чоловік забив свого швагра до смерті

|

На Львівщині під час бійки між родичами чоловік отримав травми, від яких згодом помер у лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у відділ комунікації поліції у Львівській області.

736998

У Мостиське відділення поліції 18 жовтня надійшло повідомлення від лікаря місцевої лікарні про те, що до них був доставлений 74-річний мешканець одного з сіл району, у якого діагностували «закриту черепо-мозкову травму, перелом кістки носа та забій м’яких тканин обличчя». Доставлений був госпіталізований.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, яка передбачає покарання – виправні роботи на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що травми потерпілому наніс його 52-річний родич (швагро), котрий мешкає у тому ж будинку, під час конфлікту.

Проте, 27 жовтня лікарі повідомили правоохоронців, що пацієнт (потерпілий) помер у лікарні.

«За словами людей, яких ми опитували, це вже не перший конфлікт між чоловіками. У той день вони перебували у стані алкогольного сп’яніння, але наслідки конфлікту виявились значно важчими ніж зазвичай», – розповів начальник Мостиського відділення поліції підполковник поліції Олег Сушко.

Наразі призначено ряд експертиз, вирішується питання перекваліфікації статті кримінального провадження згідно норм Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *