ОСТАННІ НОВИНИ

«Маленький принц. Львів, що любить тварин»: школярів вчитимуть гуманно поводитися із чотирилапими

|

Стартує реалізація  проекту «Маленький принц. Львів, що любить тварин» у 16 навчальних закладах міста для учнів 7 класів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

собака

Метою проекту є формування високого рівня культури ставлення до тварин, розвиток почуття  поваги, любові і співчуття, практичного розуміння відповідальності у відношенні до домашніх улюбленців, зменшення кількості безпритульних тварин у місті.

На даний час здійснено видрук методичного посібника для вчителя і робочого зошита для учня. Навчальний дводенний тренінг для педагогів відбудеться 4–5.11.2016 на базі ССЗШ № 15. Аудиторія  проекту – це  вчителі біології, які викладають курс  зоології та учні 7 класів навчальних закладів Львова.

У ході реалізації проекту передбачено проведення 4 занять  для школярів протягом листопада-грудня, виїзд учнів кожної школи в ЛКП «Лев», проведення  навчальних тренінгів, «круглих столів» та прес-конференції.

У разі успішної реалізації пілотного проекту  планується його поширення в усіх школах Львова у травні-червні на уроках узагальнення матеріалу курсу «Біологія» у 7 класах та під час шкільної практики.

Фото: соцмережі

 

 

Додамо, що проект реалізовують навчально-методичний центр освіти м. Львова спільно з ТзОВ Кормотех, ГО  «Академія  Гуманної освіти»  та ЛКП «Лев»

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *