ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО загинув один український воїн, ще троє поранені

|

За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, а троє отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційному центрі РНБО.

27-10-1-777x437

Луганський напрямок

Вчора бойові дії велися по всьому фронту, за винятком Станично-Луганського району. Зокрема, окупанти порушили режим тиші у Золотому – вперше з часу розведення сил і засобів української армії та НЗФ. Основні бойові дії, як і в минули тижні велися у Попаснянському районі – Новозванівці, Новоолександрівці та Троїцькому. Українські війська відкривали вогонь у відповідь.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку відбулося 15 ворожих обстрілів, зокрема 1 – з важкого озброєння.

Донецький напрямок

Головною «гарячою точкою» залишається авдіївська промзона. Протягом дня окупанти, які розгорнули свої позиції і важке озброєння в Ясинуватій, неодноразово обстрілювали українські позиції з мінометів. Також противник неодноразово порушував режим тиші на горлівському периметрі (Зайцеве, Майорськ, Новгородське

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 14 ворожих обстрілів, зокрема 9 – з важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

Кількість ворожих обстрілів значно зросла. Противник підтягнув до фронту важке озброєння та отримав чергову партію боєприпасів. На ділянках фронту Красногорівка – Мар’їнка та Павлопіль – Широкине бойовики випустили по наших позиціях понад 220 мінометних мін, танкових та артилерійських снарядів. Левова частка обстрілів відбулася у другій половині дня, коли бойовики синхронно почали обстрілювати наші позиції по всьому фронту..

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 43 ворожих обстріли, зокрема 19 – з важкого озброєння.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *