ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді частина будинків досі сидить без тепла

|

У Червонограді 23 житлові будинки досі залишаються без опалення. Про це повідомив заступник міського голови Червонограда Дмитро Балко.

холодно

За його словами, на деяких вулицях міста сталися прориви труб, через що постачальник тепла не може подавати туди тепло. Коштів, аби відремонтувати поломки у міста бракує, втім намагаються виділити їх з резервного фонду.

Після запуску тепла у нас зараз є кілька незакритих ділянок, де є прориви. Не запущені 23 житлові будинки у місті… Є проблема із закупівлею матеріалів: ніхто не хоче давати труби, кисень і т.д. в борг. Ми виділяємо ці кошти з резервного фонду – 415 тисяч за 2016 рік на існування «Теплокомуненерго», біля 300 тисяч було виділено в кінці 2015 року», – зазначив він.

Також помічник мера додав, що 24 жовтня у місті виправили неполадки у 15 будинках, і вони почали отримувати тепло.

Водночас посадовець зазначив, що Червоноград перебуває під загрозою опинитися без тепла.

«У нас є дуже велика проблема на Шептицького, 29-а – прорив на магістральному трубопроводі, це центральна труба, яка подає теплоносій на великий мікрорайон. Якщо там зупинити подачу тепла, то півміста буде без опалення. Цей порив треба ліквідувати, бо як прийдуть морози, збільшиться тиск подачі і температура, і ця мережа просто не переживе зими. Там настільки критична ситуація, що в будь-який момент може «рвонути», – розповів він, і додав, що коли місто почне ремонтні роботи, то мешканцям великого мікрорайону доведеться 1 добу сидіти без тепла.

Нагадаємо, опалювальний сезон у Червонограді розпочався 17 жовтня.

Про те, у скільки обійдеться львів’янам та мешканцям області тепло у домівках Львівський портал писав у статті:“Зима-2016: скільки доведеться викласти за тепло та газ, і як з цим жити?”

Джерело: відеоматеріал видання «Над бугом»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *