ОСТАННІ НОВИНИ

П'яний водій намагався втекти від червоноградських поліцейських

|

На Львівщині нетверезий водій намагався втекти від поліцейських. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

водій

Так, 27 жовтня  близько 01:20 працівники групи реагування патрульної поліції №1 Червоноградського відділу поліції склали адміністративний протокол на 30-річного місцевого жителя, який, керуючи автомобілем «Мазда 3»  у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням та заїхав у газон.

Уночі на проспекті Шевченка у Червонограді правоохоронці  помітили автомобіль «Mazda», у якого не освітлювався номерний знак та вирішили його зупинити. На законну вимогу водій автомобіля не відреагував та почав втікати. Під час втечі  водій не впорався з керуванням, виїхав на газон та зупинився перед високим бордюром.

Як показала експертиза, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські  склали на нього протокол за  ст.130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції). Як повідомив сам правопорушник, він намагався втекти щоб уникнути покарання за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *