ОСТАННІ НОВИНИ

За ніч злодії «обчистили» дві львівські школи та садочки

|

У Львові минулої ночі зловмисники обікрали дві школи та два дитячих садочки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

злодій

Так, у Шевченківський відділ поліції 25 жовтня надійшло чотири повідомлення про крадіжки, скоєні з приміщень двох шкіл та двох дитячих садочків. До правоохоронців телефонували працівники закладів, котрі, прийшовши зранку на роботу, з’ясували, що у приміщеннях побували злодії.

На місцях скоєння злочинів працювали слідчо-оперативні групи. Встановлено, що з приміщення школи, розташованої по вулиці Мазепи зловмисники викрали телевізор «Самсунг» вартістю п’ятнадцять тисяч гривень). Ще два телевізора загальною вартістю майже шість тисяч гривень були викрадені зі школи на вулиці Масарика.

З дитячого садка, розташованого по вулиці Юрія Липи, зловмисники викрали гроші у сумі п’ятсот гривень, які зберігались у столі одного з вихователів, а з садочку на вулиці Петра Панча за таких самих обставин викрадено тисячу гривень.

В усіх випадках зловмисники проникали у приміщення, пошкоджуючи пластикові вікна або двері.

Наразі вирішується питання кваліфікації злочинів згідно норм Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють особи (особу) зловмисників, причетних до скоєння крадіжок. Проводяться слідчі дії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *