ОСТАННІ НОВИНИ

За добу на Львівщині впіймали 14 п'яних водіїв

|

За добу на території Львова та дорогах державного значення патрульні зупинили 14 нетверезих водіїв. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

1

За добу на території Львова та дорогах державного значення виявили 14 нетверезих водіїв. Лише за нічну зміну за порушення правил дорожнього руху зупинили 12 водіїв у стані наркотичного чи алкогольного сп’яніння.

Так, вчора близько 7 години вечора екіпаж у складі заступника начальника Управління патрульної поліції у Львові, помітив на вулиці Городоцькій автомобіль Daewoo Nexia, який проїхав на червоне світло світлофора та небезпечно маневрував проїжджою частиною. Полісмени заблокували рух згаданого автомобіля на кільці цієї ж вулиці. Водій пересів на крісло пасажира, однак цей момент патрульні встигли зафіксувати. Чоловікові запропонували пройти огляд на стан сп’яніння. Результат – 3.29 проміле. На водія склали протокол за керування у нетверезому стані.

«Шановні водії, сідаючи за кермо у нетверезому стані Ви ризикуєте своїм життям та безпекою оточуючих! Випив?! Не сідай за кермо!», – наголошують патрульні.

Фото: патрульна поліція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *