ОСТАННІ НОВИНИ

Синютка прогнозує транспортний колапс в області та закликає Садового одуматися

|

Ситуація з пасажирськими перевезеннями стала критичною і викликає обґрунтоване незадоволення людей. Це спричинено непродуманим і непідготовленим рішенням міської влади щодо зміни руху автобусів до автостанцій, розташованих на околицях міста. Про це повідомив керівник Львівщини Олег Синютка у своєму Facebook.

42

При цьому очільник Львівщини пригадав мерії транспортний колапс зі зміною маршрутів громадського транспорту Львова у 2012 році.

«Здається, нікого не навчили помилки транспортної реформи 01.01.2012 року у місті Львові.

Це рішення – знущання як над мешканцями, які не проживають у Львові і не можуть безперешкодно дістатись до центру, так і над мешканцями Львова, які відчувають дискомфорт через переповнені міські маршрутні автобуси», – повідомив він.

Водночас посадовець закликав мерію збільшити кількість автобусів на маршрутах, аби люди не потерпали у тисняві.

«Звертаюсь до міського голови негайно ухвалити рішення про збільшення кількості міського пасажирського транспорту на маршрутах від кінцевих автостанцій», – закликав Олег Синютка.

Раніше Львівський портал повідомляв: «Перехресні маршрути мерії: хто нищить приватного перевізника у Львові?» А також статтю: Місто vs Область: поки чиновники чубляться, у пасажирів чуби тріщать

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *