ОСТАННІ НОВИНИ

НАБУ взялася за «нерухомість Луценка»

|

НАБУ розпочало аналітичну перевірку інформації про «нерухомість Луценка» на предмет корупції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі НАБУ.

Луценко

Національне антикорупційне бюро України у відповідь на численні запити з боку ЗМІ та звернення громадських організацій розпочало аналітичну перевірку інформації на предмет дотримання вимог антикорупційного законодавства під час придбання та користування нерухомим майном по вул. Еспланадна у Києві.

Зокрема, висловлюються припущення, що кінцевим бенефіціаром отримання доходів від використання комерційної нерухомості за згаданою адресою може бути син Генерального прокурора України Юрія Луценка – Олександр.

З огляду на наведену у публікаціях ЗМІ інформацію, наразі достатні підстави для внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань відсутні. Однак, в рамках чинного законодавства (Закону України «Про Національне антикорупційне бюро України»), НАБУ 26 жовтня 2016 року розпочало інформаційно-аналітичну перевірку зазначених відомостей на предмет наявності ознак корупційного правопорушення.

Як повідомляла Українська правда, 24 жовтня депутат від БПП Сергій Лещенко заявив, що у Луценка є дорога нерухомість в центрі Києва, оформлена на бухгалтерку його дружини Світлану Риженко. Луценко назвав це “черговою фантазією” Лещенка і запевнив, що його родина не має стосунку до будинку.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *