ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині розшукують шахрайку, що «знімає порчу» за 14 тисяч$

|

У Стрию дві шахрайки виманили у місцевої мешканки більше чотирнадцяти тисяч  доларів США. Правоохоронці звертаються зпроханням допомогти встановити  особу однієї з зловмисниць, причетної до скоєння цього злочину. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

1

До Стрийського відділу поліції 24 жовтня за допомогою звернулась 61-річна місцева мешканка.  Жінка розповіла, що дві незнайомки видурили у неї  більше чотирнадцяти тисяч доларів США та  сім тисяч гривень за «зняття порчі».

Як встановили правоохоронці, шахрайки «працювали» за певною схемою. На вулиці неподалік ринку одна з зловмисниць підійшла до пенсіонерки та  зав’язала з нею розмову, під час якої повідомила, що на родину жінки «наведено порчу». Проте, за словами шахрайки, вона може допомогти позбутися прокляття – для цього жінка повинна  принести з дому усі гроші які є і провести над ними певний ритуал.

У цей момент до співрозмовниць підійшла інша жінка (спільниця шахрайки), котра почала дякувати «цілительці» за допомогу.  Зловмисниці так задурили пенсіонерці голову, що вона  принесла з дому усі сімейні заощадження та передала незнайомкам.  Звичайно, під час проведення ритуалу шахрайки зникли разом з грошима, а потерпіла звернулась за допомогою у поліцію.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.  Правоохоронці встановлюють усі обставини події, проводять необхідні заходи та слідчі дії.

Поліцейські мають фото однієї зі жінок, причетної до вчинення цього кримінального правопорушення та звертаються з проханням повідомити будь-яку інформацію яка  допоможе встановити її особу у Стрийський відділ поліції за тел. 03245-5-23-54 або на оперативну лінію 102.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *