ОСТАННІ НОВИНИ

У колишній будівлі Російського культурного центру поселяться АТОвські організації

|

Колишнє приміщенні Російського культурного центру на вулиці В.Короленка, 1а у Львові збираються передати в оренду громадським організаціям, які здійснюють діяльність, пов’язану з АТО. Таке рішення прийняли депутати Львівської обласної ради, передає з сесійної зали кореспондент Львівського порталу.

rosiyskiy-kulturniy-tsentr

Отож, згідно із рішенням вирішено у встановленому порядку вжити заходів щодо повернення будівлі та передачі на баланс КП ЛОР «Нерухомість та майно». Окрім цього, поведуть обстеження приміщення щодо обсягу ремонтних робіт, які повинні бути здійснені для приведення його до належного технічного стану, а також передбачити відповідні кошти в обласному бюджеті.

Водночас постановлено забезпечити проведення конкурсу на право оренди, встановивши цільове використання об’єкта – розміщення громадських організацій, які здійснюють діяльність, пов’язану з АТО. Спільно із постійною комісією з питань комунального майна та приватизації вивчити можливість і подати пропозиції щодо надання в оренду інших вільних приміщень спільної власності територіальних громад Львівщини для розміщення громадських організацій області, які представляють національні меншини.

Як повідомляв Львівський портал, раніше комісія з питань комунального майна та приватизації Львівської обласної ради підтримала ініціативу надання в оренду молодіжним патріотичним організаціям приміщень в колишньому «Російському культурному центрі» у Львові. Втім сьогодні депутати вирішили «поселити» там лише організації, які займаються АТО.

Фото: lviv.depo.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *