ОСТАННІ НОВИНИ

Ворог поранив сімох українських воїнів

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 7 військовослужбовців отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційному центрі РНБО.

АТО

Луганський напрямок

У темну пору доби у Щасті та Кримському відбулися короткотривалі мінометні обстріли з боку НЗФ. Зазначимо, що в Щасті бойові дії не велися з літа. Також окупанти здійснили серію провокацій впродовж дня у Новоолександрівці Попаснянського району. В Станиці Луганській і на Бахмутській трасі вчора було спокійно.

За фактами, про які розповів сьогодні на традиційному щоденному брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО полковник  Андрій Лисенко, всього за минулу добу на Луганському напрямку відбулося 9 ворожих обстрілів, зокрема 3 – з важкого озброєння.

Донецький напрямок

Бойові дії вчора велися в двох точках – Луганському та Авдіївці. Окупанти застосовують важке озброєння: минулої доби по наших позиціях було випущено майже 100 мінометних мін. Левова частка ворожих обстрілів припала саме на авдіївську промзону. Традиційно ворог вів вогонь зі східного напрямку.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 6 ворожих обстрілів, зокрема 4 – з важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

Триває тенденція до зниження інтенсивності ворожих обстрілів з важкого озброєння. зокрема, минулої доби по наших позиціях у Красногорівці та Павлополі окупанти випустили близько 20 мінометних мін, що в кілька десятків разів менше, ніж тиждень тому. Водночас на південних рубежах – у Водяному та Широкиному – активно ведуть вогонь снайпери противника. Загалом неспокійно на всіх оборонних рубежах, проте основні бойові дії, як і раніше, ведуть на крайній півночі та півдні.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 20 ворожих обстрілів, зокрема 4 – з важкого озброєння.

Вчора на Луганському напрямку відбулися розвідувальні польоти ворожих БПЛА.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *