ОСТАННІ НОВИНИ

У Луценка величезний будинок у центрі Києва?

|

Депутат Сергій Лещенко заявив, що генпрокурор Юрій Луценко володіє величезним будинком у центрі Києва, але його майно оформили на бухгалтерку депутата Ірини Луценко. Про це нардеп від БПП заявив в інтерв’ю «5 каналу», коментуючи скандал довкола купівлі ним житла у столиці, пише УП.

22

«Якби я щось хотів приховати, я б це зробив, як роблять наші відомі політики, президенти, міністри – оформлюють це на підставних осіб, на офшорні компанії, на якихось невідомих родичів, потім це губиться десь в реєстрах; на бухгалтера, як генпрокурор це робить», – сказав Лещенко.

«Мені взагалі в цій історії не було чого приховувати, тому що я знаю, що на моєму боці правда, і тому я це зробив, як це робиться в нормальних цивілізованих країнах, все на своє ім’я. Тому звичайно, я дуже задоволений тим, що суспільство переконалося, що в цій історії жодних незаконних збагачень, порушень закону взагалі не було», – додав він.

«Тому що НАБУ перевірило мене таким сканером… яким не перевіряв ніхто. Напевно МРТ коли роблять, то менш детально перевіряють, тому що я носив документи, які стосуються ще радянських часів. Вони все це вивчали і зробили свій висновок», – наголосив депутат.

Лещенко вважає: «В принципі, на все майбутнє життя ця історія показала, що в мене легальні всі ресурси, доходи, всі кошти чесні і я в подальшому взагалі нікого не буду остерігатися, тому що в мене вже є, знаєте, довідка».

«Нехай тепер кожен, хто буде сидіти в вашому кріслі, таку довідку покаже. От у вас тут наприклад був генпрокурор один… декілька днів тому, який, наприклад, власник вілли на Лазуровому березі», – сказав він, а журналіст додав між фразами «тричі генпрокурор».

«І таких прикладів багато. Наприклад, чинний генпрокурор – у нього оформлено все на бухгалтерку його дружини, власник величезного будинку в центрі міста», – заявив Лещенко.

На уточнююче запитання, чи йдеться про Юрія Луценка, Лещенко відповів: «Ну звичайно, Луценко. Таких прикладів багато, коли оформлюють усе на підставних осіб».

«Тому я дуже задоволений, що в моїй історії крапку поставив незалежний антикорупційний орган і сказав – усе законно. І мені в житті після цього буде набагато легше», – додав депутат.

Зі свого боку, Луценко назвав слова Лещенка «фантазією».

«Прочитав чергову фантазію депутата Лещенка на УП про те, що в мене є «величезний будинок в центрі Києва», оформлений на бухгалтеру моєї дружини.

Офіційно заявляю: ніяким будинком у Києві ні я, ні члени моєї родини не володіють.

Ховати свої статки за жінками залишається виключною прерогативою Лещенка.

P.S. Електронну декларацію заповнюю і здам вчасно», – написав Юрій Луценко у своєму Фейсбуці.

Як відомо ЗМІ знайшли загадкового «бухгалтера Луценків».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *