ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді рецидивіст «полював» на майно пацієнток лікарні

|

На Львівщині чоловік обікрав у лікарні медсестру і двох пацієнток. Зловмисник, видаючи себе за пацієнта, проникав у кабінети та крав речі, які лежали без нагляду. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

вайфай в лікарні

У Червоноградський відділ поліції 21 жовтня із заявами про крадіжки звернулись три жінки, дві з яких є пацієнтками, а одна – медсестрою однієї з місцевих лікарень. За словами заявниць, у них було викрадено мобільні телефони та дві жіночих сумочки, у яких були гроші, банківські картки, косметички та інші речі на загальну суму більше чотирьох тисяч гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 32-річний раніше судимий мешканець Червонограда. Зловмисник, видаючи себе за пацієнта, проникав у різні кабінети та крав речі, які лежали без нагляду.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) КК України. Найсуворіше покарання, передбачене санкцією статті – до п’яти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *