ОСТАННІ НОВИНИ

Рятувальники оприлюднили відео з місця аварії, де маршрутка врізалась в дерево

|

Львівcькі рятувальники надавали допомогу у масштабній ДТП, в якій постраждало 16 осіб. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

2

Нагадаємо, вчора, 23 жовтня, о 9:22 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у Львові по вулиці Зелена, 292, на автодорозі «Львів – Бібрка – Рогатин – Івано- Франківськ», водій приміської маршрутки допустив зіткнення з деревом.

Автобус курсував із села Романів Перемишлянського району в місто Львів. На момент ДТП в автобусі перебувало 25 пасажирів, з них 2 дитини.

Фахівці ДСНС проводили роботи по деблокуванню травмованого водія автобуса із затиснених конструкцій транспортного засобу.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, обстежено 19 людей, з них 2 дитини. В лікувальні заклади м. Львова госпіталізовано 16 осіб: 5 – у важкому стані, 5 – в стані середньої важкості, 6 – в легкому стані, з них 2 дитини.

На місці події працювали 40 фахівців екстрених служб та 14 одиниць техніки, з них від Головного управління ДСНС України у Львівській області 13 рятувальників та 4 одиниці техніки.

Обставини події встановлюють правоохоронці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *