ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко представив нового начальника розвідки

|

Президент Петро Порошенко представив колективу нового начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майора Василя Бурбу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі глави держави.

1

Петро Порошенко відзначив, що за останні два роки суттєво покращилася робота управління розвідки та наголосив на кардинальній зміні якості інформації, наданої розвідниками.

Президент окремо звернув увагу на поліпшення рівня взаємодії між розвідниками та іншими силовими органами та обміну інформацією з відповідними структурами країн-партнерів України.

«Немає жодного сумніву, що це призначення дасть новий імпульс діяльності воєнної розвідки України», – зазначив Петро Порошенко.

Президент наголосив на важливості активізації роботи розвідників задля забезпечення ефективної діяльності як українських військових, так і наших дипломатів.

Глава держави вручив державні нагороди співробітникам Головного управління розвідки Міноборони за проявлену мужність, героїзм у захисті територіальної цілісності України.

38-річний Василь Бурба закінчив Національну академію Служби безпеки України за спеціальністю юрист. Тривалий час працював у Службі безпеки України. Є учасником бойових дій (АТО). Указом Президента України від 15 жовтня 2016 року призначений начальником Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Фото: прес-служба Президента

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *