ОСТАННІ НОВИНИ

Вистава «Маклен Грас» луганського театру зібрала аншлаг у Львові

|

Актори Луганського драматичного театру подарували львів’янам виставу «Маклен Грас» за твором Миколи Куліша. Постановка зібрала аншлаг у театрі Лесі Українки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.

maklena1

На перегляд завітали голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин та очільник ЛОДА Олег Синютка.

Луганський драматичний театр гастролює Львівщиною у рамках акції «Зі сходу на захід – театр єднає серця». Такою акцією митці прагнуть ще дужче об’єднати українців із різних регіонів країни у сфері культурного життя та продемонструвати розвиток театрального мистецтва Луганщини.

А вже у неділю, 23 жовтня, луганські актори зіграють для львів’ян виставу «За двома зайцями» за однойменним твором Михайла Старицького. Початок о 19:00 (вхід вільний).

Довідка

У рамках західноукраїнського проекту культурної інтеграції «Український Донбас» та відповідно до Регіональної програми розвитку української мови, культури та національної свідомості громадян України на території  Луганської області на 2016-2018 роки обласна державна адміністрація – обласна військово-цивільна адміністрація започаткувала мистецьку акцію «Зі сходу на захід – театр єднає серця», яка цього року відбудеться у містах Івано-Франківськ, Дрогобич, Львів, Ужгород із завершенням у Києві.

Фото: Северодонецк-online

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *