ОСТАННІ НОВИНИ

Школи Львова змагаються у проекті «Моя школа» на отримання капітального ремонту

|

Дві школи Львова змагаються у проекті «Моя школа» на отримання капітального ремонту. У всеукраїнському голосуванні беруть участь 78 шкіл, про це на сторінці у Facebook повідомляють організатори проекту.

110239253

Як розповідають організатори, свій голос можна залишити на сайті проекту myschool.faqindecor.com в розділі «Голосування».  Кожен відвідувач може проголосувати за необмежену кількість шкіл, але кожної з них він може віддати тільки один голос.

В результаті голосування, визначать школу, якою займеться команда фахівців, складена з кращих дизайнерів країни. Переможцем стане та, яка отримає найбільшу кількість голосів.

У проекті «Моя школа» змагаються дві львівські школи. Це львівська загальноосвітня школа номер №95 та  навчально-виховний комплекс iм. В. Стуса. Голосування розпочалося 20 жовтня та триватиме до 19 грудня.

Фото: UkrMap.biz

Коментарі

  1. Якось так зашифровано це відбувалося…..ніяких анонсів ні в мережі ні по ТБ …..аж тут викид появився і в Інтернет і медіа і соціальні мережі…..цікаво та смішно….як в радянських традиціях все відбувається….ціхо…ша…на вухо))))))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *