ОСТАННІ НОВИНИ

Залізничники судитимуться із владою Львова через демонтаж рекламних конструкцій

|

Уночі 20 жовтня у Львові на вулиці Луганській демонтували 9 конструкцій зовнішньої реклами. Як розповів начальник відділу нагляду за станом зовнішньої реклами КП «Адміністративно-технічне управління» Юрій Теліпський, територія, на якій розташовувалися рекламні щити знаходиться у підпорядкуванні Львівської залізниці.

19

«Ми двічі скеровували вимоги, аби «Львівська залізниця» прибрала рекламні конструкції, але вимоги не виконали. Тому ми розпочали демонтаж власноруч», – повідомив Юрій Теліпський.

Також начальник відділу нагляду за станом зовнішньої реклами додав, що влада міста продовжить демонтаж рекламних конструкцій, якщо скеровані вимоги не виконають.

У свою чергу начальник відділу реклами і маркетингу допоміжних послуг ПАТ «Львівська залізниця» Едуард Обиночний повідомив, що до них надійшло близько 300 вимог від міської влади щодо демонтажу рекламних конструкцій і на усі ПАТ надіслало офіційні відповіді.

«У вимогах, які надсилало КП «Адміністративно-технічне управління», йшлося про те, що рекламні конструкції, розміщені на території, яка знаходиться у підпорядкуванні «Львівської залізниці», встановлені із порушенням Закону України «Про рекламу». Адже влада міста не була поінформована про їх монтаж. Одначе ми керуємося тим самим нормативним документом, але у частині «реклама на транспорті» і не вважаємо свої дії такими, що порушують закон, про що й інформували в офіційних відповідях на вимоги влади міста», – повідомив Едуард Обиночний.

За словами начальника відділу реклами і маркетингу допоміжних послуг ПАТ «Львівська залізниця» учора, 21 жовтня, працівники КП «Адміністративно-технічне управління» намагалися здійснити демонтаж іще однієї рекламної конструкції. Але на місце виїхали власники реклами, представники «Львівської залізниці» і керівництво КП «Адміністративно-технічне управління». У ході конфлікту сторони викликали поліцію та слідчо-оперативну групу. Проте рекламну конструкцію так і не демонтували.

Наразі ПАТ«Львівська залізниця» готує позов до суду, адже воно зазнало матеріальних збитків і вважає дії влади міста некоректними.

Компанії, які власне розміщувати рекламу на демонтованих щитах, не були поінформовані про проведення робіт ані з боку міської влади, ані з ПАТ «Львівська залізниця».

«Ми вважаємо такі дії у будь-якому разі некоректними і будемо звертатися до правоохоронних органів»,  – розповів один із підприємців.

Цікаво, що, як повідомляють Наші Гроші.Львів, імовірно роботи із демонтажу рекламних конструкцій та вивісок проводило ТОВ «Благоустрій-Захід», яке зареєстрували у травні цього року. Власниками є Майстренко Євген та Кременчуцький Сергій. Щодо останнього, то людина з таким же ПІБ працювала заступником начальника адміністративно-господарського управління Львівської митниці Міндоходів і була люстрована.

Tvoemisto.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *