ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Львові стартує чемпіонат області з боксу

|

Сьогодні на «Арені Боксу» (вулиця Клепарівська, 39а) розпочнеться відкритий Чемпіонат Львівської області з боксу. У змаганнях візьмуть участь спортсмени з п’яти областей Західної України. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

boks

Урочисте відкриття Чемпіонату відбудеться 20 жовтня о 14.00 годині. Чемпіонат триватиме три дні. Початок змагань 21 жовтня о 12:00 год (півфінали), 22 жовтня о 12:00 год (фінали). Нагородження переможців та відзначення найкращих боксерів регіону відбудеться в суботу, 22 жовтня о 15:00 годині.

Розпочнеться захід урочистим парадом спортсменів та представленням суддівського складу. Змагання між спортсменами пройдуть у 10 вагових категоріях, кожен бій триватиме 3 раунди. В рамках змагань планується провести поєдинок Дмитра Мітрофанова, призера Чемпіонату Європи, дворазового Чемпіона національної першості і нашого представника на цьогорічних Олімпійських Іграх в Ріо.

Організатори змагань кажуть, що це перший захід такого масштабу з цілої низки, які будуть проводитися у Львові та області з метою популяризації любительського боксу серед молоді, заохочення молодих спортсменів до участі змагань та відзначення їх здобутків за участю громадськості.

«Ми прагнемо привернути увагу молоді до цього виду спорту, а також сприяти розвитку наших талановитих спортсменів, дати їм можливість вдосконалюватися та технічного зростати, підготуватися до змагань вищого рівня аби там гідно представляти наш регіон», – розповідає Президент Львівської обласної Федерації боксу Богдан Бурда.

В рамках змагань визначать та нагородять найкращих спортсменів Чемпіонату в номінаціях: «Кращий боксер 2016», «Кращій технічний боксер» та «За волю до перемоги». А також відбудеться вручення цінних нагород іншим спортсменам Львівщини, які здобувають перемоги для регіону.

Серед почесних гостей змагань будуть присутні Перший Віце-Президент Федерації Боксу України Олександр Павелець, багаторазовий Чемпіон світу Андрій Котельник.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *