ОСТАННІ НОВИНИ

Проти львівської мерії порушили нову кримінальну справу за аферу із будівництвом

|

Прокуратурою викрито порушення посадовців Львівської міської ради, які призвели до незаконної забудови земельної ділянки вартістю два мільйони гривень. Розпочато розслідування. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Прокуратури Львівщини.

земля

«За наслідками вивчення дозвільних документів, які надають право на зведення багатоповерхових будинків, виявлено факт внесення завідомо неправдивих відомостей посадовими особами Львівської міської ради до документації щодо будівництва на вул. Б.Хмельницького, 284-а», – йдеться у повідомленні прокуратури.

Посадовцями мерії, із посиланням на генеральний план міста, затверджено містобудівні умови та обмеження забудови цієї території під десятиповерховий житловий будинок. Водночас, прокуратурою з’ясовано, що вказаним планом у межах зазначеної ділянки, площа якої 0,26 га та вартість понад 2 млн грн, можливість такого будівництва не передбачена.

«Сьогодні, 20 жовтня, прокуратурою Львівської області зареєстровано кримінальне провадження за фактом службового підроблення документації посадовцями ЛМР. Подальше досудове розслідування взято на контроль прокуратурою та доручено ГУ НП у Львівській області», – повідомили Львівський портал у прес-службі Прокуратури Львівщини.

Раніше Львівський портал опублікував статтю: «Будівельна схема Садового: платити мають усі». Не секрет, що у Львові «своїм» забудовникам можна будувати навіть не маючи необхідних документів (і узаконити будівництво вже по факту, коли квартири уже майже продані). А тим, хто не домовився з міською владою наперед – зась.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *