ОСТАННІ НОВИНИ

Через корупцію проти посадовців ДФС Львівщини відкрили 9 кримінальних справ

|

Щодо протиправної діяльності посадових осіб ГУ ДФС у Львівській області  розпочато досудове розслідування у 21 кримінальному провадженні, в тому числі 9 кримінальних проваджень за ст.368 КК України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

суд

Управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Львівській області з метою протидії корупційним проявам та правопорушенням в органах ДФС у Львівській області, усунення причин та передумов, які призводять до їх скоєння та негативно впливають на імідж ДФС, впродовж січня – вересня поточного року проведено 711 профілактичних заходів.

 

Ініційовано та проведено 175 службових перевірок та розслідувань. За результатами перевірок винесено 75 подань керівникам, для вжиття заходів реагування, 11 осіб звільнено з органів ДФС, до відповідальності притягнуто55 осіб.

За результатами вивчення 428 кандидатів на заняття вакантних посад, відмовлено у призначенні 1 особі.

В поточному році до правоохоронних органів області скеровано 50 матеріали щодо протиправної діяльності посадових осіб ГУ ДФС у Львівській області, за результатами розгляду яких, внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування у 21 кримінальному провадженні відносно посадових осіб ГУ ДФС у Львівській області, в тому числі 9 кримінальних проваджень за ст.368 КК України, в рамках вищезазначених кримінальних проваджень оголошено 8 підозр у вчиненні злочину та 8 матеріалів скеровано до суду.

На даний час судом розглянуто та прийнято рішення у 3 кримінальних провадженнях відносно посадових осіб ДФС у Львівській області.

Також, прокуратурою Львівської області складено 1 протокол про вчинення адміністративно-корупційного правопорушення щодо несвоєчасного подання декларацій державних службовців, який на даний час розглянуто судом та прийнято рішення про накладення штрафу за вчинення адміністративного-корупційного правопорушення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *