ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині відкрили сучасне фруктосховище

|

У вівторок, 18 жовтня, у селі Новосілки Буського району на підприємстві «Грін Гарден», що спеціалізується на садівництві, відкрили сучасне фруктосховище. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

1

Складається воно із 12 холодильних камер загальною ємністю 1500 тонн. Встановили у фруктосховищі і сортувальну лінію.

«На прикладах таких підприємств ми сьогодні спостерігаємо розвиток усієї сількогосподарської галузі області. Для нас важливою є насамперед підтримка невеликих господарств на противагу агропромисловим комплексам. У цьому плані саме наша область найбільше в Україні залучила кредитних коштів, які надавали у Міністерстві аграрної політики на підтримку сільського господарства», – наголосив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

2

За словами, голови ОДА, такі господарства, які на сьогодні досить часто відкривають на Львівщині, дають змогу ще й працевлаштовуватись місцевим мешканцям та поповнюють податками місцевий бюджет.

3

Зазначимо, фермерське господарство «Грін Гарден» почали закладати у 2012 році. Площа його плодових насаджень становить 38,1 га. Основною культурою, яку тут вирощують, є яблуня. Також посадили груші, сливи, вишні, персик.

4

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *