ОСТАННІ НОВИНИ

Ліки для українців цьогоріч закуповуватиме UNICEF

|

Міністерство охорони здоров’я підписала договір з міжнародною організацією UNICEF про закупівлю ліків для України. Про це в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун повідомила у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

yunisef

«7 днів тому ми підписали договір про співпрацю з Програмою  Розвитку ООН United Nations Development Programme (UNDP) Ukraine, а сьогодні — з UNICEF Ukraine.

Ця подія є важливою для нас, оскільки UNICEF — одна із міжнародних організацій, які закупляють ліки за кошти державного бюджету 2016 року», – йдеться у повідомленні.

Також міністр повідомила, що відбувається робота над тим, щоб найближчим часом були підписані договори з іншими організаціями щоб була організована повноцінна робота закупівель.

«UNICEF, як і UNDP були залучені до закупівель ліків за кошти 2015 року і допомогли нашим пацієнтам отримати якісні препарати. Ми переконані, що на цей раз наша співпраця також буде ефективною та корисною для усіх українців. Станом на сьогодні вже поставлено 92% препаратів, закуплених за кошти 2015 року», – додала вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *