ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові ознакували будівлю, де колись було французьке консульство

|

Сьогодні, 17 жовтня, у межах проекту «Львів дипломатичний», на фасаді будівлі, де протягом 1906 – 1914 та 1921 – 1927 років було розташоване консульське агентство Французької Республіки (пл. Соборна, 2А), відкрили інформаційну табличку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради Львова.

1

«Я хочу підтвердити інтерес Франції до розвитку Львова. І також підтвердити зацікавленість французьких підприємств, з якими я є у постійному контакті. Я також підтримую ініціативу французьких підприємств, котрі працюють на розвиток Львівщини і також велику увагу звертають і на навколишнє середовище.

Скажу більше, що ви можете розраховувати на підтримку Франції щодо збереження цілісності України, і щодо розвитку Львівської області», – відзначила Ізабель Дюмон, Надзвичайний та Повноважний Посол Франції в Україні.

Нагадаємо, історично у місті Львові функціонувало французьке консульське агентство з 1902 по 1904 рік, а потім з 1921 по 1927 рік, що робить Францію однією з перших країн, представлених в місті.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *