ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» розійшлися миром з «Дніпром»

|

Вчора на «Арені Львів» футбольний клуб «Карпати» зіграв з «Дніпром». Відтак матч закінчився з рахунком 1:1. Про це йдеться на сторінці ФК «Карпати», передає кореспондент Львівського порталу.

karpati-dnipro

Перший тайм карпатівці розпочали в захисті, вже на другій хвилині Піко справа прострілював, але невдало. Пізніше атакували вже «зелено-білі», Чачуа віддавав чудовий пас вперед на Костевича, та арбітру здалось, що м’яч перетнув лінію поля. Вже а 28-ій хвилині матчу вболівальники дочекались гола. Бланко-Лещук з навісу перекинув круглого в ворота – 1:0 і карпатівці повели в рахунку! Та вже за десять хвилин гості зуміли зрівняти рахунок. Когут зорієнтувався перший у карній зоні «Карпат» і головою переправив м’яч у ворота Мисака.

Відразу на початку другого тайму Олег Дулуб поміняв Чумака, замість якого вийшов Грисьо. Друга 45-хвилинка для «зелено-білих» стартувала знову з оборони. Гості раз-по-раз пробивалась до штрафного майданчика карпатівців, але без загроз та гостроти. Назар Вербний, відразу після виходу на поле, міг відзначитись забитим голом, але пробиваючи з гострого кута не влучив у ворота. Дніпряни відповіли штрафним ударом у виконанні Кравченка, але і йому бракувало фарту.

Арбітр – Катерина Монзуль (Харків).
Асистенти арбітра: Андрій Скрипка (Кропивницький, Кіровоградська обл.), Євген Халамендик (Київ).
Четвертий арбітр – Микола Балакін (Київ).
Директор матчу ФФУ – Тарас Клим (Івано-Франківськ).
Спостерігач арбітражу – Віктор Дердо (Чорноморськ, Одеська обл.).
«КАРПАТИ»: Мисак, Зубейко, Лобай, Нестеров, Кравець, Завійський, Худоб’як, Чачуа (Ярошенко, 66), Костевич (Вербний, 80), Чумак (Грисьо, 51), Бланко-Лещук.
Запасні: Підківка, Новотрясов, Кльоц, Габріель.
Головний тренер – Олег Дулуб.
«ДНІПРО»: Лунін, Влад, Адамюк, Кравченко, Блізніченко, Бохашвілі (Баланюк, 68), Чеберячко, Когут (Вакулко, 72), Ротань, Андерсон (Луньов, 89), Сваток.
Запасні: Баштаненко, Назаренко, Нагієв, Лопирьонок.
В.о. головного тренера – Дмитро Михайленко.
Голи: Бланко-Лещук, 29 – Когут, 38.
Попередження: Завійський, 55 – Ротань, 51, Бохашвілі, 52.

Фото: fpl.ua

Відео: fckarpaty.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *