ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний пішохід вдарив патрульного та розтовк головою поліцейський «Пріус»

|

Нетверезий пішохід завдав тілесних ушкоджень патрульному, відтак йому загрожує кримінал. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

4

Вчора, близько 22.00 на вулиці Городоцькій невідомий чоловік вийшов на проїжджу частину і перешкоджав руху патрульного автомобіля. Інспектори вийшли з автомобіля і зробили зауваження йому. Невідомий продовжував хуліганити та агресивно поводитися. Повз них саме проходив патрульний поліцейський, який перебував не на зміні. Він зробив зауваження хулігану. Невідомий наніс удар в лице патрульному в цивільному. На місце викликали швидку допомогу.

Хулігана затримали та одягнули кайданки. Затриманий перебував в стані алкогольного сп‘яніння. Чоловік продовжував поводитися неадекватно і почав головою битися в патрульний автомобіль. Внаслідок чого пошкодив його. На місце викликали слідчих. Згодом, після перевірки на стан сп‘яніння хулігана доставили у Франківський відділ поліції де патрульні оформили на нього постанову за порушення правил дорожнього руху у нетверезому стані, а ще склали протокол за дрібне хуліганство. 43-річного чоловіка передали слідчим, які кваліфікують решту правопорушень, зокрема, за нанесення тілесних ушкоджень працівникові поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *