ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники Львівського загону затримали дві «нафаршировані» сигаретами іномарки

|

Прикордонники Львівського загону припинили чергові спроби тютюнової контрабанди. Про це Львівському порталу повідомили у пресс-службі Державної прикордонної служби України.

сигарети

На всіх напрямках державного кордону співробітниками Держприкордонслужби із взаємодіючими правоохоронними органами проводиться активна робота по виявленню правопорушень та протидії контрабандній діяльності, як на лінії державного кордону, так і в пунктах пропуску.

Выдтак двом випадкам контрабандної діяльності завадили прикордонники Львівського загону у пункті пропуску «Устилуг». В легкових автомобілях  «Фольксваген» та «Ауді», які прибули під керуванням громадян України, прикордонники виявили схованки з тютюном. У такий спосіб наші громадяни намагалися перевезти через кордон 180 та 600 пачок сигарет відповідно.

Знайдені сигарети вилучено та встановленим порядком передано взаємодіючим підрозділам. У другому випадку було вилучено і автомобіль, як засіб переміщення контрабанди. Сума оцінки тютюну та автівки склала більше 31 тисячі гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *