ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко запевнив, що з кінця жовтня українська армія стане контрактною

|

Президент Петро Порошенко наголошує, що з кінця жовтня українська армія буде контрактною. Про це він заявив у суботу в Чугуєві Харківської області під час передачі військової техніки для армії, пише Українська правда.

0b0da61-poroshenko-forma

«Багато політиків нам обіцяли протягом 15 років перехід на контрактну армію. Я наголошую, що з кінця жовтня українська армія стає контрактною, добровольчою. У нас немає ані дезертирів, ні тих, хто відмовляється служити», – сказав президент.

Порошенко повідомив, що в суботу вирушає в зону АТО, де зустрінеться з військовими, які в рамках демобілізації 6 хвилі спрямовуються додому.

«Я поставив завдання, щоб до кінця жовтня 6 хвиля демобілізації була завершена», – сказав він.

Порошенко також запевнив, що солдати строкової служби, яких близько 13 тисяч, не будуть направлятися в зону АТО, а також не будуть «працювати будівельниками на дачах чи якихось інших не призначених для бойового навчання завданнях».

Порошенко також відзначив зростання бойового потенціалу Збройних Сил.

«Якісні перетворення відбувається не лише в управління ЗСУ, а на рівні кожної частини. Не помічати якісних змін зараз вже просто неможливо, вони є в кожному підрозділі. Часом не так швидко, як хотілося б, але чітко відбуваються», – сказав Порошенко.

За його словами, «українська армія і українські ЗСУ сьогодні нагодовані, одягнуті, озброєні, натреновані, мають високий бойовий вишкіл, високий рівень бойової підготовки».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *