ОСТАННІ НОВИНИ

Ростислав Замлинський став головою Ради лісового сектору при ЛОДА

|

У середу, 12 жовтня відбулося перше засідання Ради лісового сектору при Львівській обласній державній адміністрації. Цього ж дня під час рейтингового голосування обрано голову Ради, його заступників та секретаря. Про це повідомили у департаменті економічної політики ОДА, передає Львівський портал.

img_0784_1476367826_613x347-8775_3_0

За результатами голосування, головою цього консультативно-дорадчого органу став перший заступник голови облдержадміністрації Ростислав Замлинський. Заступниками голови Ради обрали начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолія Дейнеку, а також доктора технічних наук, завідувача кафедри технологій меблів і виробів з деревини Національного лісотехнічного університету України Ореста Кійку.

Своє перше засідання Рада розпочала із обговорення стратегічних підходів щодо підвищення ефективності роботи галузевих інституцій, ресурсоефективності, стану використання лісових ресурсів та розвитку лісового господарства області. Ростислав Замлинський також задекларував абсолютну відкритість новоствореного органу та запросив до співпраці громадськість й усі зацікавленні сторони. Він також наголосив, що для ефективної роботи Ради лісового сектору упродовж місяця слід напрацювати інформаційну довідку про роботу галузевих підприємств за останні 10 років, а також здійснити аналіз цін у розрізі асортименту сировини, що реалізується переробникам на аукціонних торгах.

«Такий аналіз дасть можливість з’ясувати стан справ у лісовому господарстві області. Також він стане основою Стратегії розвитку та Програми розвитку лісового господарства Львівщини на 2017-2021 роки», – додав Ростислав Замлинський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *