ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби в зоні АТО поранено четверо бійців. Загиблих немає

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 4 військовослужбовців отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

5fe9f6610f8b9b394f7d63cf91d5357c

Луганський напрямок

Перемир’я в Станиці Луганській не тривало й тижня – вчора бойовики знову обстріляли наші позиції з протилежного боку Сіверського Донця.

Також тривають активні бойові дії у Попаснянському районі. Сеанс ворожих обстрілів почався близько 18 години і тривав до пізнього вечора. Після 21 години окупанти почали застосовувати міномети, випустивши по наших позиціях кілька десятків мін. Саме тому українські війська відкрили вогонь у відповідь.

Загалом за минулу добу на Луганському напрямку сталося 7 ворожих обстрілів, зокрема 1 – з важкого озброєння.

Донецький напрямок

Тут, як і у минулі дні, фіксується найменше ворожих обстрілів. Проте обстановка дуже неспокійна. Зокрема, в Новгородському сили АТО потрапили під снайперський вогонь противника, а в Авдіївці окупанти застосували 122-мм артилерію.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 3 ворожих обстріли, зокрема 1 – з важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

Найскладніша обстановка саме тут. Бойові дії почалися після 9 години ранку. Окупанти почали масовані обстріли з важкого озброєння позицій сил АТО на ділянці фронту Талаківка – Широкине. Під ворожий вогонь потрапили одразу декілька наших опорних пунктів. Противник не шкодує боєприпасів – протягом 2-годинного обстрілу по наших позиціях було випущено понад 120 мін і снарядів. Згодом, між 15 та 19 годиною, окупанти організували ще потужніше вогневе ураження, випустивши вже понад 200 боєприпасів з мінометів та 122-мм гармат. Також при цьому розширилася географія бойових дій – ворог порушив режим тиші у Тарамчуку, де активно застосовував міномети та бронетехніку.

Вже надвечір, після 23 години, ворог ще раз задіяв свою мінометному батарею, розгорнуту в Заїченко, випустивши понад 60 мін в бік Водяного. Це рекордний за силою та інтенсивністю обстріл за минулу добу.

Також дуже неспокійно вчора було у Красногорівці та Мар’їнці, де поновилися мінометні обстріли з боку противника та відкривали вогонь ворожі снайпери.

Фото: www.dialog.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *