ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді жінка хотіла розрахуватися у магазині фальшивими грошима

|

На Львівщині жінка розрахувалась у магазині підробленими грошима.Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

epidemiya-falshivykh-deneg-nakroet

У Червоноградський відділ поліції 8 жовтня надійшло повідомлення від працівника одного з місцевих магазинів, котрий повідомив, що невідома жінка намагалась розрахуватись за покупку купюрою номіналом п’ятсот гривень  з ознаками підробки.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції. Як встановили правоохоронці, купюрою у магазині розрахувалась 29-річна мешканка Червонограда. На запитання поліцейських, звідки у неї підроблена купюра, жінка пояснила, що отримала її під час видачі заробітної платні на підприємстві.

Відомості по даному факту внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї.Триває досудове розслідування.

Фото: ВКурсе.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *