ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного тижня дві водойми на Львівщині віддадуть в оренду

|

Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації нагадує, що 19 жовтня, відбудуться земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди двох земельних ділянок разом із водними об’єктами. Останній день подачі заявок на участь – 12 жовтня до 16:30 год., повідомляють у прес-службі Львівської ОДА.

озеро

Зокрема 19 жовтня на аукціон виставлять два водні об’єкти, що знаходяться на території Ясенівської сільської ради Бродівського району та Вороняцької сільської ради Золочівського району Львівської області.

Аукціон з продажу права оренди земельних ділянок разом із водними об’єктами відбудеться у департаменті екології та природних ресурсів ЛОДА за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 98.

Більш детальну інформацію про лоти та проведення земельних торгів можна отримати на сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру за посиланнями:

– http://torgy.land.gov.ua/auction/lot-card/10974 (Золочівський район, Вороняцька сільська рада (за межами населеного пункту);

– http://torgy.land.gov.ua/auction/lot-card/10975 (Бродівський район, Ясенівська сільська рада (за межами населеного пункту);

або на сайті департаменту екології та природних ресурсів за посиланнями:

 http://ekologia.lviv.ua/file/monitoring/ogoloshenya.pdf;

 http://ekologia.lviv.ua/file/monitoring/ogoloshenya2.pdf.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *