ОСТАННІ НОВИНИ

Львівським учням нагадують про можливість «прокачати» свою школу

|

В рамках проекту Friendly School вже подали 10 заявок на зміни у школах у різних галузях. Серед заявок є проекти на різні теми: створення еко-зони, оновлення простору школи та реконструкція старих приміщень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі львівської міської ради.

школа

Відповідно до умов конкурсу, учні школи мають подати 1 ідею удосконалення своєї школи. ТОП-10 шкіл пройдуть навчання від найкращих тренерів Львова для вдосконалення навичок проектного менеджменту, розвитку своєї ідеї та мотивації для удосконалення своїх проектів. Після презентацій проектів конкурсна комісія вибере 3 найкращих проекти, які будуть профінансовані.

Фінальна дата подання заявок – 15 жовтня 2016 р. А вже у листопаді учні ТОП-10 шкіл матимуть змогу пройти 10 тренінгів та удосконалити свої презентації.

«Ми вже отримали заявки від учнів, які точно знають, що хочуть змінити у своїй школі. Тематика проектів є різна: створення еко-зони, оновлення простору школи та реконструкція старих приміщень», – зазначає координатор проект Христина Мартиняк.

Нагадаємо, до закінчення реєстрації на проект Friendly School  залишилось 4 дні.

Усю інформацію можна знайти на сторінках у соціальних мережах. Також можна телефонувати координаторам проекту Христина 097 176 70 76, Костянтин 063 832 68 04, e-mail [email protected]

Посилання для реєстрації: https://goo.gl/forms/O9hjRFtIrsgPCLmV2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *