ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада Жовкви просить у Синютки і Садового повернути кінцеву 151-ї маршрутки в центр Львова

|

Міські депутати Жовкви на позачерговій сесії 10 жовтня прийняли рішення звернутись до Львівської ОДА, міськради Львова та обласної ради з проханням відновити схему руху маршруту «Львів-Жовква» №151 з кінцевою зупинкою на площі Теодора. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міської ради Жовкви.

маршрутка

Так, сьогодні відбулась позачергова сесія з метою врахування інтересів мешканців міста Жовкви задля відновлення схеми руху маршрутів “Львів – Жовква” № 151, який функціонував протягом тривалого терміну.

«Керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України “Про автомобільний транспорт”, Жовківська міська рада вирішила звернутися до Львівської обласної ради, Львівської обласної державної адміністрації, Львівської міської ради та Департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської обласної державної адміністрації щодо відновлення кінцевої зупинки для маршруту №151 в м. Львів на пл. Святого Теодора», -повідомили у міськраді.

Нагадаємо, Львівська міська рада відкликала всі погодження по Приміському вокзалі, площі Святого Теодора, вулиці Митрополита Андрея, вулиці Зерновій, тощо, які раніше були кінцевими зупинками приміських і міжміських маршрутів. Детальніше про розбрат між перевізниками, містом і областю читайте тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *