ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'янка стала переможницею світових змагань із карате

|

Львів’янка Катерина Крива  перемогла у  найпрестижніших світових змагань із карате. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

_2016_1476108604_613x380-57083333333_3_0

Нещодавно в Окінаві (Японія) завершився фінальний етап елітної серії змагань з карате “Прем’єр Ліга Карате 2016”, який у загальному заліку визначив володарів титулу “Grand Winner” у кожній ваговій категорії серед чоловіків та жінок. Представниця Львівської області, член національної збірної команди України Катерина Крива посіла 1 місце та виборола титул “Grand Winner” у своїй ваговій категорії.

Варто зазначити, що переможців визначали за загальною сумою балів, набраних на турнірах PL.K1, із урахуванням зайнятих місць та кількості виграних поєдинків на цих представницьких змаганнях.

У 2016 році серія PL.K1 складалася з 11 турнірів, що проводилися у різних містах зокрема Парижі, Зальцбурзі, Лашко, Роттердамі, Стамбулі, Гамбурзі, Рабаті, Шарм-ель-Шейсі, Форталезі, Дубаї та Окінаві.  Участь у змаганнях взяли найкращі спортсмени з більш як 100 країн світу.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *