ОСТАННІ НОВИНИ

П'яний син ганявся із ножем за матір’ю і випадково смертельно себе поранив

|

На Львівщині, ганяючись ножем за матір’ю, смертельно поранив себе ножем. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

ніж

Так, у Старосамбірське відділення поліції 10 жовтня близько другої ночі надійшло повідомлення  від чергового лікаря місцевої лікарні про смерть пацієнта. За словами медика, під час операції помер 39-річний мешканець одного з сіл району, котрий о 00.40 був доставлений у лікарню з діагнозом «колота рана пахової ділянки, алкогольне сп’яніння».

Як встановили правоохоронці, у той день чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у батьківському домі вчинив сварку зі своєю 68-річною матір’ю. Під час сварки син, схопивши ніж, почав бігати за жінкою по хаті. Мати, втікаючи від сина, зачинилась у одній з кімнат, а коли почула, що він заспокоївся і вийшла, побачила, що син лежить на підлозі, а з ноги у нього тече кров. Жінка викликала швидку допомогу, проте врятувати життя пацієнта лікарям не вдалось.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з приміткою «нещасний випадок». Проводяться слідчі дії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *