ОСТАННІ НОВИНИ

Обурені пасажири нині вийдуть на пікет через «виселення» приміських маршруток на околиці Львова

|

Мешканці села Солонка, що розташоване біля Львова, сьогодні збираються влаштувати пікет через зміни кінцевих зупинок приміських маршруток у Львові. Відтак мешканці села збираються перекривати дорогу. Про це обурені пасажири повідомили на сторінці «Варта 1» у Facebook, передає Львівський портал.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Зміни у транспортній системі міста і області, які виникли спонтанно, без попередження, без оголошень – з альтернативними варіантами маршрутів добирання додому, на роботу і т.д., викликали значну хвилю агресивності у нас жителів міста і області.

Отож, дорогі жителі с. Солонка та жителі м.Львава, яким попередній маршрут №133 був комфортний (кінцева зупинка біля п.Степану Бандері), запрошуємо Вас – активних громадян на акцію протесту, яка відбудеться у неділю (9 жовтня 2016) о 15:00, у центрі с.Солонка (перекриватимемо дорогу, вул.Центральна – траса)!», – наголосили організатори пікету.

За їхніми словами, у облдержадміністрації не відреагували на їхні численні звернення: «Їхня система спрямована на додаткове витягування коштів з кишень громади, більше того, міські маршрутки переповнені і ще одне – втрата часу на добирання».

Як повідомляв Львівський портал, цього тижня у Львові відбулася справжня революція зі зміною кінцевих зупинок для приміських маршруток: їх «виселили» на околиці міста. 

Фото: aks.biz.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *