ОСТАННІ НОВИНИ

Гройсман похвалив Червоноград за зразкову децентралізацію

|

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман назвав Червоноград містом із зразковою децентралізацією. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

1

«Вже традиційно на вихідних знайомлю вас з містами України, у яких децентралізація продовжує давати дуже хороші результати. Передавши повноваження і розпорядження коштами на місця, ми дали можливість громаді ефективно реалізовувати проекти, які життєво необхідні для жителів міста.

У місті Червоноград Львівської області надходження до міського бюджету за 1 півріччя 2016 року склали 222,3 млн грн, а це на 38% більше ніж у минулому році. Таке збільшення коштів дозволило громаді провести енергомодернізацію, ремонт доріг і тротуарів, освітлення вулиць, а також розвиток інфраструктури міста.

Реформа децентралізації дає можливість українським містам стати по-справжньому успішними. Ключове завдання, яке стоїть перед громадами – вимагати від своєї місцевої влади максимальної відкритості, прозорості і підзвітності у питанні використання коштів з міського бюджету», – написав він.

Фото: Facebook-сторінка Володимира Гройсмана

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *