ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде Всеукраїнський Форум ОСББ

|

У Львові 20 – 21 жовтня у готелі «Дністер» відбудеться сьомий Всеукраїнський Форум об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

fullsize_distr

Мета Форуму – створення якісної комунікаційної платформи для обміну досягненнями та можливостями змін у галузі житлового господарства між усіма впливовими групами: представниками ОСББ, владою, бізнесом, експертами.

Учасники Форуму – більше ста найуспішніших та найпрогресивніших керівників ОСББ та Асоціацій ОСББ зі всіх областей України; представники влади Львова, керівники відділів та управлінь житлового господарства обласних центрів, представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, міжнародних організацій та громадського сектору.

«Форум ОСББ уже став традиційним заходом, проте щороку намагаємося видозмінити формат заходу. Цього року, спільно з нашими партнерами, ми вирішили зробити наголос на обміні досвідом досвідчених голів ОСББ і голів новостворених ОСББ, оскільки завдяки змінам у законодавстві – в Україні за рік було створено близько 30 тисяч нових ОСББ.

У перший день заходу учасники зможуть подискутувати щодо правових аспектів та енергоефективності у сфері ЖКГ, також відбудеться екскурсія ОСББ «Оберіг». Другий день буде присвячений темі управління, оскільки голови ОСББ мають розуміти, що у них є можливість перетворити свою діяльність із волонтерства на повноцінну кар’єру», – зазначила Наталія Болібрух, координатор проекту, Інститут міста.

Акредитація – за посиланням: goo.gl/7zkF2N

Фото: www.galka.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *