ОСТАННІ НОВИНИ

Троє українських захисників отримало поранення

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 3 військовослужбовців отримали поранення. Підтверджені втрати противника – 6 поранених окупантів.

07-10

Маріупольський напрямок

Сьогодні вранці, об 11 годині, успішно відбулося розведення сил і засобів українських військ та загонів противника в районі Богданівки та Петрівського. Сили АТО відійшли на 1 км на захід і зайняли нові, заздалегідь обладнані позиції. Процес відведення був верифікований представниками СММ ОБСЄ та СЦКК. Про це заявив сьогодні на традиційному щоденному брифінгу речник  адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко. Тут 2 найбільш неспокійні точки – це Мар’їнка та Широкине, де окупанти активно стріляють і вдень, і вночі. Також кілька ворожих обстрілів відбулося у Новогригорівці та Павлополі. Таким чином, ситуація залишається незмінною. Кожен обстріл з боку НЗФ документується, українські війська відкривають вогонь у відповідь. Також вчора у Новоазовському районі відбулося 5 польотів ворожих БПЛА.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 17 ворожих обстрілів, зокрема 1 мінометний.

Луганський напрямок

Окупанти знову застосували важке озброєння: ще до світанку бойовики близько 30 хвилин вели вогонь з мінометів під Новозванівкою. По наших позиціях випущено понад 40 мінометних мін.

В цілому обстановка залишається незмінною. Противник продовжує порушувати режим тиші у Станиці Луганській та Попаснянському районі. Також відбувся ворожий обстріл в Оріховому (Бахмутська траса).

Всього за минулу добу на Луганському напрямку відбулося 9 ворожих обстрілів, зокрема 1 мінометний та 2 снайперських.

Донецький напрямок

Бойові дії велися лише в авдіївській промзоні.

Окупанти здійснили низку достатньо тривалих обстрілів наших позицій. Особливо потужним був найбільш пізній, коли ворог застосовував міномети та гармати Було випущено понад 60 артснарядів.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 4 ворожих обстріли, зокрема 1 – з важкого озброєння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *