ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині нетверезий водій врізався в електроопору

|

На Стрийщині п`яний водій  зіткнувся з електроопорою. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

pm593image003

До Стрийського відділу поліції 6 жовтня близько 19.00 надійшло повідомлення від диспетчера швидкої допомоги Стрийської центральної районної лікарні про те, що у селищі Дашава сталася дорожньо-транспортна пригода.

Як встановили під час огляду місця події працівники поліції, 45-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «Opel Vectra», не впорався з керуванням та вчинив наїзд на електроопору, яка  впала на автівку.

pm151image002

Унаслідок аварії травмувалися водій та 45-річний пасажир, мешканець Стрийського району. В обох чоловіків медики діагностували  садна голови  та алкогольне сп’яніння. Значні пошкодження отримав автомобіль.

pm24image001

За фактом автопригоди  відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними.

Вчинене карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

Фото: Відділ комунікації поліції у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *