ОСТАННІ НОВИНИ

На головному вокзалі Львова не відстежують ймовірні терористичні акти?

|

Заступник Міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк заявив, що на Львівській залізниці погано пильнують про безпеку з огляду на те, що нині великий рівень терористичних загроз. Про це він заявив сьогодні під час брифінгу, передає кореспондент Львівського порталу.

1

Власне, учора заступник міністра у рамках робочого візиту відвідав залізничний вокзал Львова та виявив певні промахи у напрямку забезпечення безпеки.

«В Україні існує досить високий рівень терористичної загрози. І питання забезпечення безпеки на наших інфраструктурних об’єктах гостро тримається на контролі і прем’єр-міністра, і секретаря РНБО», – пояснив Юрій Лавренюк.

Водночас він розповів, що на головному вокзалі Львова не працюють відеокамери, які мали б моніторити ситуацію в залі: «Коли зайшли в кімнату поліції, ми побачили, що монітори відеоспостереження за залом – не працюють. Тобто, вони мали б пильнувати, щоби не сталося якоїсь надзвичайної події. Але, на жаль, це не контролюється. Відповідно будуть вживатися заходи».

Фото: all-ukraine.com.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *