ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські патрульні впіймали п'яного водія

|

У Львові  в ніч на 6 жовтня інспектори поліції зупинили автомобіль Mercedes-Benz ML 280 за кермом якого був  чоловік в стані алкогольного сп`яніння, який намагався передати кермо такому ж пасажиру. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

12

За інформацією, яка надійшла на “102”, водій цього транспортного засобу ймовірно перебував у стані алкогольного сп’яніння. Автомобіль зупинили і у патрульних виникла підозра, що пасажир та водій помінялися місцями. Власник автомобіля зізнався, що передав кермо своєму другові.

Як виявилося, у пасажира взагалі немає посвідчення водія. Тож не лише водій отримав постанову за керування без документів, а й власник автомобіля за те, що передав кермо особі без водійського посвідчення. Під час спілкування інспектори відчули запах алкоголю від водія. Перевірка на стан сп’яніння встановила – 0.91 проміле.

13

Відтак протокол за статтею керування у стані алкогольного сп’яніння отримали і водій, і власник автомобіля, який передав кермо нетверезому другові. Відповідальність, яка передбачена за ці два порушення – практично однакова. Водієві загрожує штраф 10 200 гривень, адже прав він не має, а власникові – позбавлення прав на рік та штраф 10 200 гривень за рішенням суду . Власник Mercedes-Benz ML 280 зізнався поліцейським, що він хотів уникнути відповідальності.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *