ОСТАННІ НОВИНИ

Розенко запевнив, що наразі українцям не підніматимуть пенсійний вік

|

Ні в меморандумі з МВФ, ні в Уряді про підвищення пенсійного віку на сьогодні не йдеться. Про це в ефірі заявив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, передає Львівський портал з посиланням на прес-службу Кабміну.

pensiyniy-vik

«З огляду на весь цей шум, який сьогодні знову піднімається в ЗМІ, я хочу ще раз чітко заявити: ні в меморандумі з МВФ, ні в Уряді про підвищення пенсійного віку на сьогодні не йдеться», – сказав він.

«У переговорному процесі з МВФ я щонайменше з 2005 року. Тому можу сказати, що на всіх переговорах з МВФ це питання стояло. Але ми ні в 2005, ні в 2008 році не піднімали пенсійний вік. Єдині, хто підняли пенсійний вік –це Янукович з Азаровим у 2011», – зауважив Павло Розенко.

«Наша позиція абсолютно чітка і принципова – сьогодні ми не підемо на підвищення пенсійного віку для наших співгромадян. Це питання можна буде розглядати лише у перспективі: після того, коли ми підвищимо рівень і якість життя українців, а найголовніше – різко збільшиться тривалість життя в нашій країні», – наголосив Віце-прем’єр-міністр.

Як Львівський портал повідомляв раніше, в Україні збираються підвищити пенсійний вік на вимогу МВФ.

Фото: 24tv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *