ОСТАННІ НОВИНИ

Парламентарі-львів’яни Антонищак, Добродомов та Мусій «провалили» спецконфіскацію мільярдів Януковича

|

Верховна Рада України «провалила» внесення у порядок денний сесії урядового законопроекту № 5142 про так звану спецконфіскацію незаконно отриманих активів екс-президента Віктора Януковича. Про це повідомляє iPress.

верховна рада

«За» внесення проекту закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення стягнення в дохід держави необґрунтованих активів проголосували лише 186 народних депутатів, попри заклики спікера парламенту Андрія Парубія підтримати ініціативу Володимира Гройсмана.

«Він буде стояти тільки для включення в порядок денний. Не в порядок денний для прийняття рішення. Це відома для нас всіх спецконфіскація. Він буде стояти без розгляду сьогодні. Тільки в порядок денний сесії», – наголосив Парубій.

Проте у сесійній залі не вистачило голосів. Не голосували у повному складі «Опозиційний блок», «Батьківщина». Не голосувала також група «Удару» в БПП та «Народний контроль».

Зокрема, депутати-львів’яни Андрій Антонищак, Дмитро Добродомов та Олег Мусій витягли свої картки безпосередньо перед голосуванням за урядовий проект закону № 5142.

Як відомо, законопроектом № 5142 передбачено повернення $1,5 мільярдів до бюджету України. Отримані кошти планували спрямувати на потреби оборони та підтримку соціально незахищених верств населення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *